Restaurant și cazare

Restaurant

La Complexul Țurcana, suntem mândri să vă prezentăm o experiență culinară excepțională într-un cadru autentic și primitor. Restaurantul nostru vă așteaptă să vă bucurați de o gamă diversificată de preparate, gata să vă satisfacă cele mai rafinate gusturi.

Bucătarii noștri pasionați folosesc ingrediente proaspete și locale pentru a crea arome autentice, iar meniul nostru variat se îmbină armonios între mâncărurile tradiționale și opțiunile gastronomice moderne. Fie că sunteți un iubitor al preparatelor locale sau doriți să explorați bucătării internaționale, veți găsi ceva pe gustul dumneavoastră în meniul nostru bogat.

Cu o ambianță plăcută și servicii impecabile, restaurantul nostru este locul ideal pentru cinefili, cupluri romantice și familii în căutare de gusturi autentice și experiențe culinare de neuitat. Puteți alege să luați masa în interiorul elegant sau să vă bucurați de aerul curat în timp ce savurați preparatele noastre pe terasa cu priveliște panoramică.

Indiferent dacă sunteți oaspete al complexului nostru sau căutați o destinație culinară de calibru, vă invităm să vă alăturați nouă la restaurantul nostru pentru a experimenta o aventură gastronomică de neegalat.

Cazare

Bucurați-vă de o experiență deosebită de cazare la Complexul Țurcana din Sugag. Cu o varietate de camere amenajate cu grijă, vă oferim un refugiu confortabil și autentic în mijlocul naturii. Fiecare cameră este concepută pentru a vă oferi un amestec perfect între tradiție și modernitate.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei escapade romantice sau a unei vacanțe în familie, veți găsi camere adaptate nevoilor dumneavoastră. Fiecare detaliu a fost luat în considerare pentru a vă asigura că aveți parte de un sejur relaxant și plăcut. De la lenjeria de pat fină și confortabilă, la facilitățile moderne precum televizoarele cu ecran plat și accesul la internet, suntem dedicați să vă oferim o experiență de cazare de înaltă calitate.

În plus, designul camerei va atrage privirile cu elemente tradiționale autentice și finisaje atent selectate. Priveliștea încântătoare a naturii înconjurătoare va completa atmosfera relaxantă și vă va aduce mai aproape de esența locului.

Sună acum