Despre noi

Bun venit la Complexul Țurcana din Sugag – un refugiu deosebit în inima naturii, unde confortul modern se împletește armonios cu farmecul rustic al zonei. Situat într-un peisaj pitoresc, Complexul Țurcana oferă o gamă completă de facilități și servicii pentru a vă face șederea memorabilă și relaxantă.

 

Cazare: Experimentați autenticitatea și confortul în camerele noastre bine amenajate. Fiecare cameră este atent decorată pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă și primitoare. De la mobilierul tradițional la facilitățile moderne, fiecare detaliu este conceput pentru a vă oferi o experiență de relaxare și odihnă.

 

Restaurant: Gurmanzii vor fi încântați de selecția noastră diversificată de preparate culinare. Bucătăria noastră se bazează pe ingrediente proaspete și locale, aducând în farfurie arome autentice și preparate delicioase. Savurați mâncăruri tradiționale sau opțiuni internaționale într-un cadru plăcut și primitoare.

 

Recreere: Complexul Țurcana vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de facilitățile noastre recreative. Răcoriți-vă în piscina noastră cristalină sau în ciubărul relaxant, perfect pentru a vă delecta într-o atmosferă liniștită. Pentru cei care doresc să exploreze împrejurimile, lacul Oașa și frumusețile naturale din zonă sunt la o distanță scurtă de mers cu mașina.

 

Esența localității: Amplasat în inima naturii, Complexul Țurcana oferă o oportunitate unică de a vă conecta cu peisajul montan și cu tradițiile locale. Fie că doriți să faceți plimbări relaxante prin păduri sau să explorați zonele învecinate, veți descoperi autenticitatea și frumusețea autentică a acestei regiuni.

 

Evenimente speciale: De la nunți și aniversări la întâlniri de afaceri sau evenimente de echipă, Complexul Țurcana vă pune la dispoziție spații și servicii pentru a vă găzdui evenimentele speciale într-un decor deosebit.

 

Vă așteptăm cu brațele deschise la Complexul Țurcana din Sugag, unde vă garantăm că veți trăi momente de relaxare, bucurie și autenticitate într-un cadru natural remarcabil.

Sună acum